×
 x 

0
Shopping cart
0

 

Wij zijn gestopt met de

verkoop aan particulieren.

Kapsalons kunnen alleen bestellen

als ze een account hebben.

Printen

Lecher ''Green Secret'' Silk Touch Serum 60 ml

Met Avocado- & Pistache olie en Vitamine E.

Beschrijving

 

Lecher "Green Secret" Silk Touch Serum 60 ml

Groen is een symbool van veiligheid en zorg. Het is de kleur van balans en verlenging van het leven. Vandaar dit groene logo van de uitermate verzorgende nieuwe lijn van Lecher  “Green Secret “.

Deze lijn is gewijd aan degenen die wensen hun haar te voorzien van stralende lichtheid, vitaliteit, glans en perfecte verzorging met een gezonde en jeugdige uitstraling.
Het assortiment Green Secret omvat: shampoo, masker, 2 fase conditioner en een zijde serum tegen gespleten haarpunten. Met behulp van elk product afzonderlijk krijgt Uw haar de perfecte verzorging en voeding die het nog nooit heeft gehad. Green Secret van Lecher wordt gebruikt door de professionele kapsalons, maar het is raadzaam om de producten ook thuis te gebruiken voor de perfecte verzorging van Uw haar. Dit is vooral belangrijk in het geval van haar dof, ruw en breekbaar haar zonder glans.

Silk Touch Green Secret geeft het haar een gezonde, zijdezachte glans en beschermt het haaruiteinde en voorkomt gespleten haarpunten. Zorgt ervoor dat het haar makkelijk doorkambaar wordt en een mooie uitstraling heeft.


De belangrijkste ingrediënten in de Green Secret lijn zijn:

AVOCADO OLIE & PISTACHE OLIE
Het bevat de waardevolle onverzadigde vetzuren Omega 3 , Omega 6 en Omega 9. Als gevolg daarvan geeft het het haar glans en intense discipline tegen onhandelbaar haar.

ALOE EXTRACTEN
Enzymen in het extract van aloë anti - inflammatoire (ontstekingsremmer), voorkomen van haaruitval en het stimuleren van regeneratie van de huid . Aloe zorgt onder andere voor vermindering van roos , en regelmatig gebruikt ondersteunt de groei van haar.

CONDITIONING EXTRACTEN
Speciaal geselecteerde conditioning extracten bieden bescherming tegen kroezen en maken het haar makkelijk doorkambaar, glad, geven glans en voorkomen verstrengeling van het haar.

PANTHENOL ( provitamine B5 )
Panthenol geeft haar glans , zachtheid en beschermt tegen uitdroging . Vergemakkelijkt het kammen en voorkomt gespleten haar uiteinden .

Hoe te gebruiken:

Doe een aantal druppels in je handpalm wrijf de handen over elkaar breng het daarna aan op het haar. Eerst goed bij de punten en daarna over het haar uitwrijven.

Dit product is verkrijgbaar in verpakkingen van 60 ml.


Ingrediënten van alle Lecher "Green Secret" producten op een rij:

BIOPHAZE 250 ml:

Conditioner Biophaze Green Secret bestaat uit:
- Avocado-olie
- Olie , pistachenoten
- Extract van aloë
- Panthenol ( provitamine B5 )
- Conditioning componenten.


HAARMASKER 250 ml & 1000 ml

Masker Green Secret bestaat uit:
- Avocado-olie
- Olie , pistachenoten
- Extract van aloë
- Conditioning componenten.


SHAMPOO 250 ml & 1000 ml

Shampoo Green Secret omvat :
- Extract van aloë
- Conditioning componenten


SILK TOUCH 60 ml

Serum van Green Secret omvat :
- Avocado-olie
- Olie , pistachenoten
- Vitamine E

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.
Wat klanten over ons zeggen