×
 x 

0
Shopping cart
0

 

Wij zijn gestopt met de

verkoop aan particulieren.

Kapsalons kunnen alleen bestellen

als ze een account hebben.

Printen

Prosalon blondeerpoeder (blauw) 500 gr.

Met keratine & stuifvrij.

Beschrijving


Prosalon Professional Blondeerpoeder

Nergens goedkoper. € 10,50 incl btw.

Om stofvrij het haar te blonderen.  Prosalon Professional Blondeerpoeder bevat keratine dat bescherming biedt tijdens het bleken. Met licht het haar op tot wel 7 tinten. Veilige formule met conditionerende stoffen voor een perfecte blondering, zonder het haar onnodig te beschadigen.
 
Hoe te gebruiken:

Gebruik een niet-metalen container, vult het met de benodigde hoeveelheid blonderingspoeder. Voeg daarna geleidelijk Oxydant toe en blijf roeren totdat er een gelijkmatige consistentie ontstaat die uitstekende hechting over de gehele lengte van het haar verzekert. Dan Prosalon Professional Blondeerpoeder op het haar verdelen met een borstel. Nadat het gewenste effect is bereikt, moet het mengsel grondig worden uitgespoeld en daarna wassen met een goede herstellende shampoo. Aanbevolen wordt de Stapiz Sleek Line Repair shampoo met zijde extracten.
 
De fabrikant van Prosalon Professional Blondeerpoeder is oa gespecialiseerd in de productie en distributie van professionele cosmetica producten voor kappers zorgen voor een breed assortiment producten met een hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs
.

Prosalon Professional Blondeerpoeder is verkrijgbaar in verpakkingen van 45 gr / 500 gr & 1000 gr.

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.
Wat klanten over ons zeggen